Παρακολουθήστε την έκθεση animated world!

28/11/2020


Μέσω του 14ου Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ – docfest, oι λάτρεις του animation μπορούν να γίνουν μέρος ενός συναρπαστικού ταξιδιού στον κόσμο της «κινούμενης εικόνας», με οδηγό τον σκηνοθέτη και animator Ιορδάνη Ανανιάδη.

Μέσα από την αφήγηση του κύριου Ιορδάνη Ανανιάδη, ταξιδεύουμε σε φαντασιακά τοπία, όπου τα όνειρα μετουσιώνονται σε εικόνες. Η έκθεση περιλαμβάνει περισσότερα από 60 σκίτσα από τα έργα και την τρέχουσα παραγωγή του Ιορδάνη Ανανιάδη. Μέσα από το animation, ζώα, πλάσματα του βυθού αλλά και ανθρώπινοι χαρακτήρες ζωντανεύουν και αφηγούνται την ιστορία τους.

Η ταχεία προβολή μιας σειράς από εικόνες κατορθώνουν να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση της κίνησης. Μέσα από τη σχεδιοκίνηση, ο δημιουργός μπορεί και αφηγείται μικρές και μεγάλες ιστορίες, εμπλουτίζοντάς τες με πλούσια σχέδια και πολύχρωμες εικόνες, τόσο πολύπλευρες, όσο η ίδια η ζωή. Με αυτόν το μοναδικό τρόπο έκφρασης ο καλλιτέχνης, μας ταξιδεύει, μέσα από τα σκίτσα του στον μαγικό του κόσμο, οπού ο χρόνος και ο χώρος δεν υφίστανται.

Image titleImage titleImage title


Εγγραφή στο Docfest Newsletter